Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop informatie FC Groningen - PSV (02/08/2015)

Kaartverkoop informatie FC Groningen - PSV (02/08/2015)

13 jul 2015 - Door: Chris

Competitie:
Johan Cruijff Schaal

Datum en aanvang:
Zondag 2 augustus 2015, 18.00 uur

Verkoop:
De verkoop start dinsdag 7 juli om 10.00 uur en eindigt uiterlijk donderdag 30 juli om 18.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Alle kaarten zijn in de verkoop met vervoer per auto of per bus. Per PSV Club Card kun je 4 toegangskaarten kopen. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Voor PSV-supporters zijn op de 1e ring de vakken 125 tot en met 129 beschikbaar. De exacte vakken zijn afhankelijk van het aantal verkochte kaarten.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV Club Card bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Auto € 30,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 29,75
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 39,75

De prijs van een los ticket bedraagt € 25,-. In combinatie met een busreis is de ticketprijs € 15,-

Opmerkingen auto:
PSV heeft afspraken gemaakt voor een gereduceerd parkeertarief. De toegangskaart voor de autocombi is inclusief parkeerplaats op loopafstand van de PSV-supportersvakken. Vanaf 16.00 uur is het daar op de wedstrijddag mogelijk om bij de PSV-stewards de kaart om te wisselen voor het toegangsbewijs. In verband met festiviteiten in de binnenstad van Amsterdam, adviseren wij om rechtstreeks naar de ArenA te reizen. De exacte locatie en de routebeschrijving wordt vrijdag 31 juli per e-mail toegezonden. Bij de ingang van het parkeerterrein in Amsterdam wordt het omwisselbiljet omgeruild tegen de toegangskaart.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 15.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn geen alternatieve opstappunten en er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en kun je contact opnemen met de , via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond. De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 13 jul 2015 - 13:25