Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopvoorwaarden SC Heerenveen-PSV

Verkoopvoorwaarden SC Heerenveen-PSV

15 jul 2015 - Door: AR

Sc Heerenveen – PSV (22-08-2015)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 22 augustus 2015, 19.45 uur

Verkoop:
De verkoop voor deze wedstrijd start vrijdag 17 juli om 10.00 uur en eindigt vrijdag 21 augustus om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Er zijn voor deze wedstrijd 1.280 plaatsen beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijzen:
Autocombi € 28,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 27,40
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 37,40

Opmerkingen autocombi:
Voor de autocombi zijn 600 kaarten beschikbaar. Het omwisselen vindt plaats op parkeerterrein P5A bij het bezoekersvak in Heerenveen. Men dient verplicht met de auto te reizen, het is niet toegestaan om met andere wijzen van (openbaar) vervoer te reizen. Tevens is het niet toegestaan om voorafgaand of na afloop van de wedstrijd de binnenstad van Heerenveen te bezoeken.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 15.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", Afslag 26 van de A12). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 15 jul 2015 - 18:12