Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Puntverlies eigen schuld

Blog van Harrie: Puntverlies eigen schuld

11 aug 2015 - Door: Harrie Timmermans

Ik denk dat ik niet de enige was die uitzag naar de start van de competitie. Na een zomer van nagenieten van de titel, begint het toch weer te kriebelen wanneer de voorbereiding begint. Helemaal omdat PSV er in slaagde om talentvolle spelers naar Eindhoven te halen.

Het uitstel van zaterdag naar dinsdag was hinderlijk. Zeker voor de supporters die doordeweeks gewoon moeten werken. Maar dat weerhield een grote schare fans niet om toch aanwezig te zijn in Den Haag, daar waar het vorige seizoen werd afgesloten met een overwinning in de laatste minuut.

Dit keer was het weer de laatste minuut die beslissend was. Maar nu was ADO de lachende derde. En het moet gezegd: het doelpunt met de hak van doelman Hansen was spectaculair en gaat waarschijnlijk de hele wereld over. Maar wat onnodig van PSV om het zo weg te geven.

Als je als team je alleen maar beperkt tot tegenhouden in plaats van zelf te voetballen en uit te gaan van eigen kracht, roep je het onheil over jezelf af. Puntverlies door eigen schuld. Geen man overboord natuurlijk maar wel werk aan de winkel. Om een kwetsbaar ogend geheel stabieler te maken.

Laatst bijgewerkt : 11 aug 2015 - 20:40