Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Tweede doelpunt werkte bevrijdend

Blog van Harrie: Tweede doelpunt werkte bevrijdend

16 aug 2015 - Door: Harrie Timmermans

Even sloeg zondagmiddag de vlam in de pan in het Philips Stadion. Toen Andres Guardado letterlijk over de zijlijn geschopt werd. En aan onze kleine Mexicaanse geweldenaar, die weer een dijk van een wedstrijd speelde, moet je niet komen. De aanslag werd slechts bestraft met een gele kaart.

En even later kreeg hij voor een licht vergrijp zelf een gele kaart. Tsja, scheidsrechter Makkelie heeft wel eens een betere wedstrijd gefloten. PSV stond op dat moment voor met 1-0 door een doelpunt van Luciano Narsingh. Die in de tweede helft zijn waarde bewees door ook de 2-0 te scoren.

Een doelpunt wat bevrijdend werkte want PSV speelde niet groots. Narsingh werd vervolgens gehuldigd als Player of the Match. Na de wedstrijd ging ik, en nog een paar honderd andere supporters van het stadion naar De Herdgang waar PSV Onder 19 de finale van de Otten-Cup speelde tegen het favoriete FC Barcelona.

PSV won de finale afgetekend met 4-0 en na afloop mocht ik de prijs voor beste middenvelder uitreiken aan Dante Rigo. Een mooie bekroning voor de PSV’er. De kraamkamer van de club lijkt te bloeien en te groeien. En zo werd het al met al een mooie voetbalmiddag.

Laatst bijgewerkt : 16 aug 2015 - 19:05