Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Europa weet weer wie we zijn!

Blog van Harrie: Europa weet weer wie we zijn!

16 sep 2015 - Door: Harrie Timmermans

Als ik Louis van Gaal zou zijn geweest zou ik nu van de daken schreeuwen: “Zie je wel, ik had het toch gezegd, het is precies zo gegaan als ik had voorspeld". Want op Omroep Brabant had ik vol bravoure geroepen dat PSV met 2-1 zou winnen. Ik moet echter eerlijk toegeven dat die voorspelling voor het grootste gedeelte op hoop was gebaseerd.

Na een korte nacht giert de adrenaline nog door mijn lijf. Wat een avond. Iedereen die erbij was zal dit nooit vergeten. En ook Europa weet weer wie we zijn. Een betere rentree in de Champions League was niet denkbaar. Dit was een wedstrijd waar alles in zat.

En wat is onze ploeg tot veel in staat. Individuele namen noemen zou niet terecht zijn want elke speler steeg boven zichzelf uit. De kracht van het collectief. Ego’s aan de kant en iedereen in dienst van het team. Dat gold ook voor de fans.

Wat een geweldige sfeer. Mooi om te horen dat onze trainer na afloop vertelde dat de steun van het publiek de ploeg er doorheen gesleept heeft. Letterlijk als Twaalfde Man. Ik denk dat er vandaag een heleboel supporters zijn die met een schorre stem op school of werk verschijnen.

Laatst bijgewerkt : 16 sep 2015 - 7:14