Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > CL: Verkoopinformatie Manchester United FC - PSV (25-11-2015)

CL: Verkoopinformatie Manchester United FC - PSV (25-11-2015)

30 sep 2015 - Door: Chris

Competitie:
UEFA Champions League

Datum en aanvang:
Woensdag 25 november 2015, 20.45 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn alle 3.000 kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Tevens organiseert de Supportersvereniging PSV een vrijwillige busreis

Tot en met 7 oktober is er een voorrangsregeling. Vanaf donderdag 8 oktober 10.00 uur gaan de resterende kaarten in de verkoop. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 20 november 14.00 uur.
Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar.
Bij de ingang van het bezoekersvak dient men de eigen PSV Club Card te tonen.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijs:
Eigen vervoer € 69,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 141,50*
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 156,50*

*Bovenstaande prijzen gelden voor de 1e 5 bussen. In verband met verschillen in bus capaciteit worden vanaf bus 6 de prijzen 164 euro en 179 euro.

Opmerkingen eigen vervoer:
Met het omwisselbiljet dien je je uiterlijk zaterdag 21 november te melden bij PSV Kaartverkoop, ingang 11 van het Philips Stadion, waarbij je het originele toegangsbewijs ontvangt. Omwisselen in Manchester is niet mogelijk.

Opmerkingen busreis:
De bussen vertrekken dinsdag 24 november om 23.00 uur vanaf het parkeerterrein P2 van het Philips Stadion, graag uiterlijk 30 minuten voor vertrek aanwezig. In de bus ontvang je de originele toegangskaart. Vooraf omwisselen bij PSV is dus niet nodig.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen in 1 bestelling te boeken, dan zit iedereen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te corrigeren.

Voor meer informatie over de busreis of kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Sfeervak
Het bezoekersvak is opgedeeld in een aantal kleinere vakken. 1 van de vakken wordt bestemd als sfeervak.
Bij het omwisselen van de eigen vervoer kaarten kun je aangeven of je kaarten wilt in het sfeervak of een ander vak. Tevens worden er voor de busreis een aantal kaarten voor dit vak gereserveerd.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 7 okt 2015 - 13:31