Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Maandagen zijn heerlijk

Blog van Harrie: Maandagen zijn heerlijk

5 okt 2015 - Door: Harrie Timmermans

Het uitstapje met collega’s naar Brussel was maanden geleden al gepland. Ruim voordat het competitieprogramma bekend was. Er was helemaal niks mis met de Belgische hoofdstad en het gezelschap was aangenaam. Dat nam niet weg dat mijn gedachten regelmatig afdwaalden naar de Amsterdam ArenA.

Want de topper was niets minder dan een sleutelduel. Vanuit Amsterdamse optiek werd gesproken over de mogelijkheid om vroeg in het seizoen al een gat van 8 punten te slaan. Ik zag het duel meer als een unieke kans om het gat te verkleinen naar 2 punten. En het in Moskou geschonden blazoen weer wat op te poetsen.

En dat lukte op overtuigende wijze. Met een absolute hoofdrol voor Gaston Pereiro. Waarom zien we hem nu pas in de basis, is de vraag die blijft hangen. Overtuigend en terecht werden de drie punten meegenomen. Een kampioen waardig.

Een aantal mensen op het terras in Brussel keek een beetje vreemd op toen ik na het laatste fluitsignaal een gat in de lucht sprong. Winnen van de directie concurrentie verveelt nooit. En maandagen zijn heerlijk, vooral wanneer je op zondag van onze Amsterdamse vrienden hebt gewonnen.

Laatst bijgewerkt : 5 okt 2015 - 7:08