Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Opluchting in Enschede

Blog van Harrie: Opluchting in Enschede

24 okt 2015 - Door: Harrie Timmermans

Na het laatste fluitsignaal van de wedstrijd tegen FC Twente slaakten velen een zucht van verlichting. 3 punten mee terug naar Eindhoven. Daar had het lange tijd niet naar uit gezien. Maar de twee late treffers van Locadia en Pereiro maakten het verschil en dwongen een extreem jong FC Twente op de knieŽn.

Opluchting in Enschede dus. Want nieuw averij kon de ploeg zich niet veroorloven. Wat ik vooral positief vond, was dat de ploeg bleef strijden. Niet de koppies laten hangen maar blijven knokken voor elke bal. Want als het voetballend niet lukt, dan maar strijdend.

Met deze keer een gelukkig hand van wisselen van onze trainer. Want Gaston Pereiro liet in heel korte tijd weer zien waarom Marcel Brands deze zomer tot het uiterste ging om hem binnen te halen. Dat roept overigens wel de vraag op waarom hij niet vanaf de aftrap mag starten.

Een roerige week ligt achter ons met een grote teleurstelling tegen Excelsior en een gevoel van jammer tegen Wolfsburg. Maar ook met een lichtpunt door de winst in deze lastige uitwedstrijd. Voor de supporters wordt het daarmee een redelijk ontspannen zondag, stiekem hopend op gunstige uitslagen van de tegenstanders van onze concurrenten.

Laatst bijgewerkt : 24 okt 2015 - 22:41