Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Overwinning vol vragen

Blog van Harrie: Overwinning vol vragen

1 nov 2015 - Door: Harrie Timmermans

Toen na middernacht de bussen terug keerden op de PSV-laan was de stemming niet bepaald uitgelaten. Als je niet beter wist, zou je denken dat we zojuist drie punten hadden moeten achterlaten in de Achterhoek. De overwinning bracht dan ook weinig vreugde te weeg.

Wel veel vragen. Hoe is het mogelijk dat de hekkensluiter van de Eredivisie de regerend kampioen zo aan het wankelen kan brengen? De hele eerste helft is er geen vuiltje aan de lucht. Wordt er zelfs heel acceptabel gespeeld. En dan is het net of het doelpunt vlak voor de pauze mentaal iets met de ploeg doet.

Anders kan ik de bijna ineenstorting niet verklaren. Je voelde de gelijkmaker als het ware aankomen. En met een beetje pech zou De Graafschap zelfs op voorsprong zijn gekomen. Dat gebeurde gelukkig niet. Het elftal liet gelukkig veerkracht zien. Met onder andere een doelpunt van Pereiro.

Voor de tweede achtereenvolgende keer scoorde onze nieuwe aanwinst vrijwel meteen nadat hij in het veld was gebracht. En eerder dwong hij met twee doelpunten ook Ajax op de knieŽn. Misschien kan de vraag een keer beantwoord worden waarom deze speler, die kennelijk in vorm is, niet vanaf de start in het veld staat.

Laatst bijgewerkt : 1 nov 2015 - 10:58