Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Pijnlijk moment na rust

Blog van Harrie: Pijnlijk moment na rust

8 nov 2015 - Door: Harrie Timmermans

Halverwege de eerste helft gaf onze trainer het sein aan Jorrit Hendrix en Gaston Pereiro om te gaan warm lopen. Na afloop verklaarde hij dat hij daarmee een signaal wilde afgeven aan de ploeg. Ik denk dat heel veel mensen in het stadion snapten welk signaal.

Tot mijn verbazing bleef het bij warm lopen. Ik dacht: het zal wel in de pauze gebeuren want dat is een natuurlijk moment. Dat is voor de te wisselen spelers ook prettiger lijkt me. Maar ook na de pauze bleef de basisopstelling ongewijzigd. Pas na de gelijkmaker werden Hendrix en Pereiro alsnog in allerijl ingebracht.

Het fluitconcert wat neerdaalde op Adam Maher en Luciano Narsingh vond ik een pijnlijk moment. Als supporters willen we niets liever dan onze ploeg op een positieve manier ondersteunen. En dat doen we dan ook, ook in tijden van tegenspoed. En dat vloekt met het uitfluiten van je eigen spelers. Ook al spelen ze beroerd.

Toch zijn er kanttekeningen te maken. Onze spelers zijn niet van suiker en van tegenslag word je beter. En ten tweede droeg het moment van wisselen, net na de gelijkmaker op een moment dat de frustraties op een hoogtepunt waren, ook niet bij aan het geheel. Je zou bijna vergeten dat we een belangrijke overwinning tegen FC Utrecht hebben geboekt.

Laatst bijgewerkt : 8 nov 2015 - 17:48