Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Heracles Almelo - PSV

Verkoopinformatie Heracles Almelo - PSV

20 nov 2015 - Door: 19

Heracles Almelo – PSV (16-12-2015)

Competitie:
KNVB Beker

Datum en aanvang:
Woensdag 16 december 2015, 20.45 uur

Verkoop:
De verkoop voor deze wedstrijd start maandag 23 november om 10.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 15 december om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Er zijn voor deze wedstrijd 500 plaatsen beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een auto- als een buscombi.

Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar.
Bij de ingang van het bezoekersvak dient men de eigen PSV Club Card te kunnen tonen.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijzen:
Autocombi € 9,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 19,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 29,00

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit kan VANAF 19.45 uur (niet eerder !) bij de ingang van het bezoekersvak.
Als adviesroute voor de PSV supporters geldt: via A35 afrit 30, via H.R. Holstlaan, via Weezenbeeksingel, volg borden Parkeren bezoekers.
Voor de autocombi zijn maximaal 300 kaarten beschikbaar.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Arnhem (Parkeerterrein "de Waterberg", afslag 26 van de A12). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 16 dec 2015 - 13:51