Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Tenenkrommende wisselvaliigheid

Blog van Harrie: Tenenkrommende wisselvaliigheid

22 nov 2015 - Door: Harrie Timmermans

Voetbal is de belangrijkste bijzaak van het leven, zo luidt een bekend gezegde wat onder andere door Herman Kuiphof regelmatig werd gebruikt. Een gezegde wat volledig van toepassing is op de roerige periode waarin we leven. Want met de gebeurtenissen in Parijs in het achterhoofd is het belang van voetbal wel heel erg relatief.

En ook als we met onze gedachten zijn bij Maxime Lestienne, dan is voetbal niet meer dan een spelletje. Wat een klap om zo jong en zo kort achter elkaar je ouders te verliezen. Ik hoop dat het feit dat de club en de supporters heel erg met hen meeleven tot steun is in deze moeilijke periode.

En toch ontkom ik niet aan een terugblik op de wedstrijd van gisteren tegen Willem II. Want de wereld draait door. Om mijn bloeddruk te ontzien en mijn zondagse humeur niet helemaal te laten verpesten, houd ik het bij één zin: tenenkrommende wisselvalligheid. Als daar geen recept op wordt gevonden geven we het kampioenschap volstrekt onnodig uit handen.

Blijer word ik van het vooruitzicht van komende week. Met een legioen van 3000 supporters verheug ik me op het bijwonen van de wedstrijd in Manchester. Ik hoop dat ambiance van de Champions League bijdraagt aan het besef dat je in eigen land de titel moet winnen om er ook volgend jaar bij te kunnen zijn.

Laatst bijgewerkt : 22 nov 2015 - 9:03