Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: De mooiste surprise van de avond

Blog van Harrie: De mooiste surprise van de avond

6 dec 2015 - Door: Harrie Timmermans

Terugdenkend aan gisteravond zie ik een prachtig eerbetoon in het uitvak voor Frits Philips. Op de dag dat het 10 jaar geleden was dat hij ons kwam te ontvallen. Daarmee duidelijk makend dat het bedrijf Philips dan wel kan besluiten geen shirtsponsor meer te willen zijn, maar dat de band met de familie onverbrekelijk is.

Terugdenkend aan gisteravond vraag ik me af wat Ruud Brood over Kevin Blom weet wat wij niet weten, omdat hij hem zo uitschold. Blom en PSV, het blijft een bijzondere en vaak ongelukkige combinatie. Maar dat geldt na vanavond ook voor Vitesse want die hadden minstens net zo veel recht van spreken om een penalty te claimen.

Terugdenkend aan gisterenavond zie ik vooral de goal van Jorrit Hendrix voor me. Het was zonder twijfel de mooiste surprise van de avond. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel. Weer duur puntverlies lag op de loer. Met zelfs dikke kansen voor Vitesse om de volle buit in eigen huis te houden.

Tot het gouden moment van de avond. Niet alleen een prachtig maar ook een cruciaal doelpunt. Een doelpunt wat moed en moraal geeft voor aanstaande dinsdag. Want daar zijn alle ogen op gericht. Ook dan kan de ploeg weer rekenen op geweldige ondersteuning van de supporters.

Laatst bijgewerkt : 6 dec 2015 - 10:03