Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Het gelijk van Toon

Blog van Harrie: Het gelijk van Toon

8 dec 2015 - Door: Harrie Timmermans

Tijdens de kennismaking van Toon Gerbrands met de supporters, vorig jaar tijdens een Forumavond in ons home, liet hij geen misverstand bestaan over zijn ambities met PSV. Op de vraag wat hij wilde bereiken in de komende vier jaar legde hij de lat hoog.

De prioriteit lag bij het weer zo snel mogelijk binnen halen van de kampioenschaal. Maar als we dan weer present zouden zijn op het miljoenenbal van de UEFA, dan was overwintering het hogere doel. Zijn verhaal ging er in als zoete koek. Na jaren van sportieve malaise en bestuurlijk en financieel gedoe waren we wel toe aan een lonkend sportief perspectief.

De media pikten het ook op maar lieten duidelijk scepsis doorklinken. Ergens wel begrijpelijk want het was al weer een eeuwigheid geleden dat een Nederlandse club Europees een potje kon breken. Na vanavond kunnen we het gelukkig hebben over het gelijk van Toon. Dit succes draagt ook zijn stempel.

Ik ben trots op de ploeg en de staf. En ik ben trots op de supporters. Wat een passie, wat een bezieling, wat een sfeer. Het begrip “Twaalfde Man" heeft een nieuwe dimensie gekregen. Eendracht maakt macht!

Laatst bijgewerkt : 8 dec 2015 - 23:54