Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: De emoties van Remko Pasveer

Blog van Harrie: De emoties van Remko Pasveer

17 dec 2015 - Door: Harrie Timmermans

Er zat zo'n beetje alles in gisterenavond. Zo hoort een bekerwedstrijd te zijn. Hoewel ik toe moet geven dat het makkelijker is om dit te zeggen nadat je hebt gewonnen. Ook al kwam die winst wat fortuinlijk tot stand in de blessuretijd.

Maar het is pas over na het laatste fluitsignaal. Kijk maar naar de wedstrijd tegen Vitesse. Maar ook andersom: tegen ADO leden we in de laatste seconden duur puntverlies. Al met al een puik resultaat met Jürgen Locadia in een hoofdrol. Wat een koele kikker in de zestienmeter.

Een hoofdrol was er ook voor Remko Pasveer. Ik kan me voorstellen dat bij hem de stoom uit zijn oren kwam. De beelden geven geen uitsluitsel maar het zou zomaar kunnen dat de scheidsrechter met open ogen getuind is in het acteertalent van Tannane.

Uitgerekend tegen zijn oude werkgever. Dan is het niet zo vreemd dat de emoties de overhand krijgen. Dat zegt ook iets over zijn absolute wil om te winnen. Ik stel me zo voor dat Mart van den Heuvel na het tellen in de bus aan de trainer meldde dat Pasveer zoek was en dat die vervolgens dacht: "Die kent hier in Almelo goed de weg".

Laatst bijgewerkt : 17 dec 2015 - 8:14