Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kaartverkoop Excelsior - PSV (27/01/2016)

Kaartverkoop Excelsior - PSV (27/01/2016)

7 jan 2016 - Door: Chris

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Woensdag 27 januari 2016, 20.45 uur

Verkoop:
Er zijn voor deze wedstrijd 400 kaarten beschikbaar.

In verband met de verwachte belangstelling voor deze wedstrijd komt er eerst een voorrangsverkoop voor supporters die sinds 01-07-2014 10 of meer uitwedstrijden in de Eredivisie hebben bezocht ( /- 350 personen). Voor deze groep start de verkoop vrijdag 8 januari om 10.00 uur. Dinsdag 12 januari wordt om 10.00 uur de verkoop vervolgd voor supporters die niet in de voorrangsregeling vallen.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijs:
Eigen vervoer € 19,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 22,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 32,00

Eigen vervoer:
Het omwisselbiljet kan op de wedstrijddag bij de ingang van het bezoekersvak worden omgeruild tegen de toegangskaart. De PSV supporters worden verzocht om te parkeren in de P3 parkeergarage op het terrein van de Erasmus Universiteit. Dit parkeerterrein is gratis toegankelijk en bereikbaar via de Rijksweg.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen (Parkeerplaats Molenheide tussen afslag 12 en 13 van de A58). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen hiervoor bij het boeken gebruik te maken van een groepsboeking en niet ieder afzonderlijk te boeken. Bij een groepsboeking zit alle personen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te laten corrigeren.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 7 jan 2016 - 9:45