Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie N.E.C. - PSV

Verkoopinformatie N.E.C. - PSV

21 jan 2016

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 14 februari 2016, 16.45 uur

Verkoop:
In verband met de beperkte beschikbaarheid van autocombikaarten komt er eerst een voorrangsverkoop voor supporters die sinds 01-07-2014 13 of meer uitwedstrijden in de Eredivisie hebben bezocht ( /- 230 personen). Voor deze groep start de verkoop vrijdag 22 januari om 10.00 uur. Maandag 25 januari wordt om 10.00 uur de verkoop vervolgd voor supporters die niet in de voorrangsregeling vallen.

Voor deze wedstrijd zijn kaarten verkrijgbaar voor een autocombi en voor een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijs:
Autocombi € 14,80

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 24,80
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 34,80

Autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld op parkeerplaats "de Gagel" aan de A50 tussen Oss en Nijmegen tussen afslag 16 en afslag 17. Het omwisselen vindt plaats tussen 15.30 uur en 16.00 uur. Men ontvangt een verplichte route naar een afgeschermd parkeerterrein bij het bezoekersvak waar men de auto kan parkeren. In verband met de beperkte parkeercapaciteit bij het bezoekersvak, zijn er slechts 50 kaarten beschikbaar voor de autocombi.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 14.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Oss (Ventweg bij de Mc Donalds, afslag 52 van de A59). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 22 jan 2016 - 8:22