Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie FC Utrecht - PSV

Verkoopinformatie FC Utrecht - PSV

21 jan 2016

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 7 februari 2016, 16.45 uur

Verkoop:
In verband met de beperkte beschikbaarheid van autocombikaarten komt er eerst een voorrangsverkoop voor supporters die sinds 01-07-2014 13 of meer uitwedstrijden in de Eredivisie hebben bezocht ( /- 230 personen). Voor deze groep start de verkoop vrijdag 22 januari om 10.00 uur. Maandag 25 januari wordt om 10.00 uur de verkoop vervolgd voor supporters die niet in de voorrangsregeling vallen.

Voor deze wedstrijd zijn kaarten verkrijgbaar voor een autocombi en voor een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijs:
Autocombi € 16,60

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 26,60
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 36,60

Autocombi:
Voor de autocombi zijn maximaal 225 kaarten beschikbaar. Het omwisselen vindt plaats tussen 15.00 uur en 15.30 uur Best (Parkeerterrein P-Carpool Best-West, gelegen aan afslag 27 van de A2). Bij de toegangskaart ontvang je een routebeschrijving naar het stadion en een parkeerkaart voor een afgeschermd parkeerterrein bij het bezoekersvak.
Op last van de autoriteiten in Utrecht is het niet toegestaan om een omwissellocatie dichter bij Utrecht te gebruiken.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 14.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Hedel (Parkeerterrein "de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd 'FC Utrecht – PSV Randstadbus'. De Randstadbus vertrekt om 15.00 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 22 jan 2016 - 8:22