Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Nieuwe start PSV Klankbord!

Nieuwe start PSV Klankbord!

25 jan 2016 - Door: DvG

In het seizoen 2010/2011 zijn supporters samen met de Supportersvereniging een initiatief begonnen om meer te weten te komen wat er onder supporters leeft en daar actief iets mee te doen. Het was uiteindelijk de bedoeling om, op basis van informatie van supporters, met PSV in gesprek te gaan, verbetervoorstellen uit te werken en deze samen met PSV te realiseren. Er is een en ander ten gunste van de supporters bereikt, maar helaas is het tot op heden niet gelukt een structurele samenwerking op te zetten met de club.

Om toch het gewenste platform te kunnen zijn waarin club, Supportersvereniging en supporters met elkaar in gesprek komen en van waaruit een goede samenwerking ontstaat, hebben we inmiddels twee verkennende gesprekken gevoerd met Algemeen Directeur Toon Gebrands. In het laatste gesprek heeft de heer Gerbrands aangegeven hier graag een vervolg aan te willen geven en de komende tijd zelf aan de sluiten bij Klankbordoverleggen met supporters en de Supportersvereniging.
Het eerstvolgende overleg vindt vanavond maandag 25 januari plaats. Een belangrijk onderwerp van gesprek zal het staan-/zittenbeleid zijn en eventuele investeringen door de club om dit beter te faciliteren. Over de uitkomsten van dit gesprek zullen we onder andere via de website van de Supportersvereniging berichten. Tevens zullen we de komende tijd supporters op de hoogte houden van de onderwerpen en uitkomsten van nieuwe gesprekken en hoe jij als supporter je bijdrage kunt leveren.

Laatst bijgewerkt : 25 jan 2016 - 9:47