Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Steunbetuigingen

Steunbetuigingen

Steek Ola Toivonen een hart onder de riem

Ola Toivonen (26) raakte geblesseerd op de training van de nationale ploeg van Zweden. De medische staf van PSV heeft bevestigd dat Toivonen één van zijn hamstringpezen heeft afgescheurd. Voor een optimaal herstel van deze weinig voorkomende blessure, is een operatie noodzakelijk die op korte termijn zal worden uitgevoerd. De verwachting is dat een revalidatieperiode van een klein half jaar noodzakelijk zal zijn.

Om Ola Toivonen te steunen kun je hieronder een persoonlijk bericht achterlaten. Want Ola Toivonen zal nu elke steun kunnen gebruiken, zeker die van De Twaalfde Man!

Tot en met zondag 4 november is het nog mogelijk om een persoonlijk bericht voor hem achter te laten. Wanneer PSV in Stockholm is voor de uitwedstrijd tegen AIK Solna zullen de steunbetuigingen, die de Supportersvereniging PSV ontvangen heeft, aan Ola Toivonen worden overhandigd!


Het is niet meer mogelijk om via deze weg Toivonen een hart onder de riem te steken. Er hebben 1170 personen hun steun gegeven. We gaan er voor zorgen dat Toivonen deze snel ontvangt.