Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Supportersvereniging PSV > Informatie

Informatie

Met ruim 20.000 leden hoort de Supportersvereniging PSV tot de top 3 van Supportersverenigingen van Nederlandse voetbalclubs. Dankzij de vele en goed georganiseerde activiteiten blijft de vereniging alsmaar groeien. En niet alleen in regio Brabant maar door het hele land. De liefde voor PSV kent geen grenzen. We hebben zelfs leden over de hele wereld verspreid. Supportersvereniging PSV is overal. 

Al 100 jaar achter PSV 

De Supportersvereniging werd opgericht op 1 augustus 1920 en is daarmee de oudste supportersvereniging van Nederland. 

Wij hebben tot doel om de echte PSV fan zoveel mogelijk te betrekken bij het wel en wee van PSV. Eén van onze belangrijkste activiteiten is de organisatie van reizen naar uitwedstrijden in binnen- en buitenland! Daarnaast publiceren we ook 10x per jaar een prachtig clubblad genaamd De PSV Supporter, hebben we regelmatig leuke winacties en organiseren we bij thuiswedstrijden voor leden onvergetelijke wedstrijdactiviteiten.

Ons eigen Supportershome  

Voor de organisatie van activiteiten, heeft de Supportersvereniging PSV de beschikking over een eigen supportershome. Ook rond wedstrijden van PSV is het PSV Supportershome geopend, zodat hier rondom wedstrijden samen met andere PSV fans gedronken kan worden op de wedstrijd. Na de wedstrijd komen er twee spelers van de PSV-selectie naar het Supportershome voor een meet en greet met de supporters. Het Supportershome ligt aan de noordzijde van het Philips Stadion van het stadion en is te bereiken via een eigen ingang en (tijdens wedstrijden) via de noord tribune.

Nog geen lid?
Schrijf je nu nog in... en wie weet sta jij er binnenkort ook zo bij!