Seizoen 2003/2004 - Vriendschappelijk : Tottenham Hotspur - PSV (0 - 2)

03 augustus 2003 - 16:00 uur

Door: HK

Arjen Robben

PSV heeft ook zijn laatste oefenwedstrijd in Engeland in winst weten om te zetten. Op White Hart Lane werd Tottenham Hotspur met 0-2 verslagen. Ji Sung Park opende de score in de 9e minuut uit een hoekschop van Robben. Vlak voor tijd besliste diezelfde Robben de wedstrijd, nadat hij zichzelf fraai had vrijgespeeld.

De zege had groter uit kunnen vallen. In de eerste helft, waarin PSV duidelijk beter was dan de thuisclub, kregen met name Robben en Kezman enkele kansen, maar zij hadden het vizier niet op scherp staan.

Ook in het begin van de tweede helft was PSV de betere ploeg, maar echte grote kansen bleven uit. In het laatste kwartier van de wedstrijd zette de thuisclub nog een keer aan. Waterreus moest een keer handelend optreden en een scrimmage leidde bijna tot de gelijkmaker. Het was echter Arjen Robben die na een fraaie solo aan alle onzekerheid een einde maakte.

• 22.000.

• 9' Park 0-1
    89' Robben 0-2

Bijzonderheden

• PSV hheft de "engelse"campagne" zondr enig verlies afgesloten.

Laatst bijgewerkt : 3 aug 2003 - 18:07

• Deze vriendschappelijke wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter D. Gallagher.