Seizoen 2010/2011 - Eredivisie : PSV - FC Utrecht (1 - 0)

20 maart 2011 - 14:30 uur

Door: ST

Bakkal

PSV heeft in een matige wedstrijd drie punten gepakt tegen FC Utrecht. De koploper won in Eindhoven met 1-0.

FC Utrecht liet PSV het spel maken. Vorm moest zich strekken bij een inzet van Bakkal en Engelaar schoot de bal op het dak van het doel. De grootste kans voor rust was voor de zo naar een doelpunt smachtende Berg;hij raakte, na een fout van Vorm,voor een leeg doel de paal.

Na rust zat er wat meer pit in het spel van PSV.Bakkal kopte de 1-0 in, waarna Vorm zich onderscheidde bij schoten van Dzsudzsák, Lens, Berg, Koevermans en nog twee keer Lens. Utrecht kwam in negentig minuten niet verder dan twee schoten van Silberbauer en eentje van Wuytens.

Laatst bijgewerkt : 20 mrt 2011 - 16:28

• Deze Eredivisie-wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Delferiere (Bel).
  • De mascotte van de wedstrijd was: Matthijs Kralt.