Home > Nieuws > Blog van Harrie: Kerstkampioen!

Blog van Harrie: Kerstkampioen!

22 dec 2018 - Door: Harrie Timmermans

De wedstrijd tegen AZ in Alkmaar in april, was misschien wel dé wedstrijd van het jaar. Door de winst in extremis, kon een week later de kampioenswedstrijd tegen aartsrivaal Ajax plaatst vinden in eigen huis. Zij die er bij waren, zullen het nooit vergeten.

Als je uit een 2-0 achterstand weet goed te maken, hoef je thuis bij een 0-1 achterstand dan ook niet meteen in de stress schieten. Maar de eerste helft was niet bepaald de beste helft die PSV die seizoen voorschotelde.

Onze trainer bewees een gelukkige en tijdige hand met wisselen te hebben. Zonder aanziens des persoons wisselde hij al vroeg Gaston Pereiro voor Michal Sadilek en de jongeling betaalde het vertrouwen terug met klinkende munt door direct na rust de ploeg naar een voorsprong te schieten.

Je koopt er bij de bakker geen brood voor maar het is toch wel heel erg lekker om als Kerstkampioen het nieuwe jaar in te gaan. Lekker genietend van een sportief geweldig 2018 wens ik iedereen fijne feestdagen.

Laatst bijgewerkt : 22 dec 2018 - 23:06