Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Rob:

Blog van Rob:

Warm avondje in Deventer

13 aug 2022 - Door: Rob

Na de reizen naar het grootstedelijke Amsterdam en Monaco, nu naar het lieflijke Deventer. Oververhit in het vak, niet eens vanwege het voetbal of omwille van provocerende boefjes van de tegenpartij, maar gewoon door de zon, de hele wedstrijd in ons gezicht. De zonnebrandolie ging haast sneller rond dan het bier, alhoewel er toch ook veel bier weer gewoon door de lucht vloog. Dat is toch de ultieme daad, dat, nadat je een vermogen hebt betaald voor een pilske, dat je het daarna vakkundig de lucht in gooit.  Ik vind dat met die dorstige dagen oprecht sund. Klein voordeel: die bierdouche koelt wel even al is het daarna zo verrekte plakkerig.

De ontvangst door de Supportersvereniging van de Eagles was wederom heel erg warm. Gaaf om te zien hoe zij werken aan een echte, Engels-achtige voetbalcultuur rond de Adelaarshorst. Zo hebben ze een gedenkplek gecreëerd voor mensen die overleden zijn. Super indrukwekkend. Wij hebben als Supportersvereniging een gedenklampje geplaatst. 

En dan het resultaat: een mooie overwinning, maar net als vorig jaar met hulp van een overijverige speler van de Eagles. Wát een bizarre overtreding op onze Ledezma. Hopelijk valt de schade mee voor Richard, na al het blessureleed wat hij al heeft gehad. 

Op naar de Rangers!

 

Laatst bijgewerkt : 13 aug 2022 - 22:58