Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > VVV-PSV live op Omroep Brabant

VVV-PSV live op Omroep Brabant

23 jul 2008 - Door: ST

Op 30 juli speelt landskampioen PSV in Venlo tegen VVV om de Herman Teeuwen Mermorial en Omroep Brabant zendt deze wedstrijd live uit. De uitzending begint om 19.45 uur en duurt tot 22.00 uur.

Vorig jaar wonnen de Eindhovenaren na strafschoppen de derde editie van de Herman Teeuwen Memorial en dit jaar komt PSV terug naar Venlo om haar titel te verdedigen. In 2004 was de Belgische topclub Anderlecht de eerste winnaar van de Herman Teeuwen Memorial. In 2005 kwam buurman Roda JC op bezoek en bleef de beker voor het eerst in Venlo. VVV versloeg Roda JC met 1-0. Bij de derde editie versloeg VVV het Duitse Borrusia Mönchengladbach en bleef de beker opnieuw in Venlo.

Voor PSV-nieuweling Nordin Amrabat is het een bijzondere wedstrijd. De vlugge buitenspeler kwam deze zomer over van de club uit Venlo en wil bij PSV prijzen pakken de komende jaren. VVV degradeerde afgelopen seizoen uit de hoogste afdeling van het Nederlandse betaalde voetbal. In de nacompetitie was ADO Den Haag te sterk voor de ploeg uit Venlo. VVV geldt nu als dé titelkandidaat in de Jupiler League.

Laatst bijgewerkt : 23 jul 2008 - 11:25