Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop uitwedstrijd AC Sparta Praag - PSV

Informatie kaartverkoop uitwedstrijd AC Sparta Praag - PSV

Verkoop start zaterdag 5 september

4 sep 2009

AC Sparta Praag – PSV (17-09-2009)

Competitie:
UEFA Europa League

Datum en aanvang:
Donderdag 17 september 2009, 21.05 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 5 september om 09.00 uur en eindigt maandag 14 september om 16.00 uur.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor houders van een PSV Uitkaart.
Deze verkoop start op zaterdag 5 september om 09.00 uur.
Voor PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op zaterdag 5 september om 11.00 uur. Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kan je ้้n toegangskaart kopen.
Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

De verkoop vindt plaats via http://www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV (Seizoen/Supporters) Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV (Seizoen/Supporters) Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV (Seizoen/Supporters) Club Card.

Prijzen:
Kaarten eigen vervoer € 24,00

Busreis (inclusief toegangskaart)
PSV Supporters Club Cardhouders € 107,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 124,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselbiljet dient uiterlijk dinsdag 15 september te worden omgewisseld bij PSV Kaartverkoop (ingang 27, Philips Stadion) waarbij men het originele toegangsbewijs ontvangt. Omwisselen in Praag is niet mogelijk! Het omwisselen in Eindhoven kan vanaf zaterdag 12 september.
Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte (Seizoen/Supporters) Club Card te tonen.

Opmerkingen busreis:
De bussen vertrekken woensdag 16 september om 23.00 uur vanaf het parkeerterrein P2 van het Philips Stadion. De verwachte aankomst in Praag is 10.30 uur.
Het vertrek uit Praag is direct na afloop van de wedstrijd. Geplande terugkomst in Eindhoven is vrijdag 18 september om 11.00 uur.
In de bus ontvangt u de originele toegangskaart. Vooraf omwisselen bij PSV is dus niet nodig.

vliegreis:
De Supportersvereniging PSV organiseert ook een vliegreis. Meer informatie over de vliegreis is te vinden op http://www.supver-psv.nl/.


Voor meer informatie over de busreis of de vliegreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Laatst bijgewerkt : 4 sep 2009 - 13:27