Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Estoril Praia - PSV (27-11-2014)

Verkoopinformatie Estoril Praia - PSV (27-11-2014)

22 okt 2014 - Door: Chris

Competitie:
UEFA Europa League

Datum en aanvang:
Donderdag 27 november 2014, 20.05 uur (lokale tijd)

Verkoop:
De verkoop is inmiddels gestart en eindigt uiterlijk maandag 24 november om 12.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn alle 800 kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar.
Bij de ingang van het bezoekersvak dient men de eigen PSV Club Card te kunnen tonen.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is.

Prijs:
Eigen vervoer € 19,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Met het omwisselbiljet dien je je uiterlijk maandag 24 november te melden bij PSV Kaartverkoop, gevestigd in de PSV FANstore ingang 17 van het Philips Stadion, waarbij men het originele toegangsbewijs ontvangt. Indien je omwisselt rondom een thuiswedstrijd van PSV, dan kun je terecht bij het Infopoint, ingang 11 van het Philips Stadion. Omwisselen in Estoril is niet mogelijk.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 22 okt 2014 - 14:08