Home > Nieuws > Blog van Harrie: Genadeloos over de knie

Blog van Harrie: Genadeloos over de knie

1 okt 2015 - Door: Harrie Timmermans

Als je alleen af zou moeten gaan op de statistieken van CSKA Moskou – PSV, ziet het er niet eens zo slecht uit. Een nipte nederlaag met 1 doelpuntje verschil in een Europese uitwedstrijd is niet per definitie een schande. En de stand in de poule geeft aan dat we nog steeds bovenaan staan.

En als je kijkt naar het balbezit, 66% zou je kunnen denken dat PSV de wedstrijd controleerde. Niks is minder waar. De eerste helft werden we genadeloos over de knie gelegd. 3-0 met rust was nog een mild.

Typerend was de aanloop naar de openingstreffer. De rechtsback van CSKA maakte ver op de helft van PSV een sliding of zijn leven ervan afhing. Dat leverde hem een corner op waaruit gescoord werd. Die passie en bezieling van Mario Fernandes maakte het verschil. Mannen tegen jongens.

Gelukkig staat er komend weekeinde een topper op het programma. Want dat is de beste garantie dat de ploeg op scherp staat. Iets wat tegen Heracles jammerlijk mislukte. Hopelijk met Andres Guardado terug in de basis. Want zijn afwezigheid maakt duidelijk dat we zonder hem een klasse minder zijn.

Laatst bijgewerkt : 1 okt 2015 - 7:47