PSV onderuit bij VfL Wolfsburg

Dost opent score voor Wolfsburg

21 okt 2015 - Bron: NOS Teletekst
Maher

PSV is zijn koppositie in groep B van de Champions League kwijt.Vfl Wolfsburg was PSV in eigen huis met 2-0 de baas.

Wolfsburg opende furieus en Dost schoot in de openingsminuut in het zijnet.Kort daarna bracht doelman Zoet redding bij schoten van Caliguri en Draxler.En net voor rust was Kruse dicht bij de 1-0 met een schot uit de draai en schoot Dost uit kansrijke positie naast.

PSV kwam mondjesmaat aan aanvallen toe, probeerde het eerst,en vergeefs,met afstandsschoten,maar kreeg wel de beste kans van de eerste helft (Maher kopte van dichtbij naast).PSV had voorts de pech dat het de arbiter ontgaan was dat Naldo hands maakte in de zestien.

Al in de eerste minuut na rust moest Zoet zich gewonnen geven:zijn reactie op het schot van Guilavogui was knap, maar de bal belandde voor de voeten van Dost en die kon simpel binnentikken.

En amper tien minuten later kon Zoet de inzet van Draxler ook keren,maar weer moest hij daarna een treffer toestaan, want na een voorzet van Caliguri kon Kruse ongehinderd inkoppen.

PSV verloor de moed niet,ging op jacht naar een doelpunt en kreeg wat kansjes. Zo gaf Pröpper met een prachtige pass Guardado de mogelijheid om uit te halen (over) en miste De Jong een kopkans.In blessuretijd werd Locadia neergehaald; hij nam de penalty zelf,en miste.