Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Jeffrey Bruma verlengt contract bij PSV

Jeffrey Bruma verlengt contract bij PSV

Verdediger tekent bij tot zomer van 2018

22 feb 2016 - Door: Ted Gijsel

Jeffrey Bruma blijft langer bij PSV. De 24-jarige verdediger zette maandag zijn handtekening onder een contract dat hem tot de zomer van 2018 aan PSV verbindt.

"We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar we moesten nog wat puntjes op de i zetten. Dat is in de afgelopen weken gebeurd", aldus technisch directeur Marcel Brands. "Jeffreys contract loopt tot 2017. We hebben samen afgesproken dat het tot juli 2018 gaat lopen. Je weet het in het voetbal nooit en Jeffrey timmert de laatste weken aardig aan de weg. Wij zijn blij dat hij het vertrouwen in ons heeft uitgesproken, wij hebben dat ook in hem."

Bruma zelf gaf aan blij te zijn met de verlengde overeenkomst. "Ik ben er zeker trots op! Het past in mijn ontwikkeling. Ik ben nu drie jaar in Nederland en ik heb de dingen die ik voor ogen had, waar kunnen maken, zoals met PSV om de prijzen spelen."

Bruma, die als 15-jarige de jeugdopleiding van Feyenoord voor die van Chelsea verruilde, kwam in de zomer van 2013 naar PSV. De Eindhovenaren betaalden zo'n 2 miljoen euro. Bruma, die onder andere bij Leicester City en Hamburger SV speelde, tekende toen voor vier jaar. Bij PSV werd hij één keer landskampioen (2014-2015) en veroverde hij een Johan Cruijff Schaal (2015).

Laatst bijgewerkt : 22 feb 2016 - 17:29