Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Coaches unaniem over volwassen optreden PSV

Coaches unaniem over volwassen optreden PSV

27 feb 2016 - Door: Stijn Slaats

Na afloop van de wedstrijd PSV-ADO Den Haag roemt de bezoekende coach Henk Fräser de volwassenheid van de PSV-ploeg. Phillip Cocu was tevreden over de wijze waarop zijn elftal bleef wachten op het bevrijdende doelpunt.

Phillip Cocu "Ik vind dat we goed vervolg hebben gegeven aan wedstrijd van woensdag. We hebben op een volwassen manier gespeeld. zonder het achterin open te zetten en tegen een counter aan te lopen. We probeerden de druk meer en meer op te voeren en meer pressie en diepgang te brengen. Het vertrouwen in de elkaar en de ploeg is groot. We hebben zoveel spelers die een doelpunt kunnen maken. Uiteindelijk hebben we een mooie overwinning behaald. Ik heb geen vermoeidheid bij de spelers gezien. Iedereen bleef gaan, Willems hield het lang vol, net als Andrés Guardado. We proberen het goede gevoel vast te houden en steeds dichter naar onze doelstellingen toe te werken."

Henk Fräser "Ook wij hebben de wedstrijd van afgelopen woensdag tegen Atlético gezien waarin PSV heel volwassen heeft gespeeld. Ons plan was om zo lang mogelijk in de wedstrijd te blijven. We halen de rust met 0-0 maar in de tweede helft werd de druk steeds groter. We probeerden aanvallend te wisselen. We hebben er alles aan gedaan om zo lang mogelijk mee te doen maar PSV is té volwassen en raakte niet in paniek."

Laatst bijgewerkt : 27 feb 2016 - 22:23