Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Bladzijde, net geen hoofdstuk

Blog van Harrie: Bladzijde, net geen hoofdstuk

16 mrt 2016 - Door: Harrie Timmermans

PSV heeft geschiedenis geschreven gisterenavond in Madrid. Een roemruchte bladzijde is toegevoegd aan de historie van onze club. Helaas is het net geen hoofdstuk geworden omdat op een haar na kwalificatie voor de kwartfinale werd gemist.

Op het uitvak was de teleurstelling na de laatste strafschop enorm. Maar al snel klonken in de gesprekken zinnen als "met opgeheven hoofd" en "gevochten voor wat we waard waren". Dat neemt niet weg dat onder aan de streep de uitschakeling blijft staan.

Vanmorgen vroeg bij terugkomst in Nederland vocht trots en teleurstelling om voorrang. Nu, net na de lunch nog steeds hoewel de balans naar trots begint door te slaan. Waarbij ik niet weg wil kijken van het feit dat er ook bepaalde negatieve berichtgeving is over gedragingen van onze fans.

Wat niet deugt, deugt niet. Maar een enkele wanklank, hoe vervelend ook, mag niet aan het oog onttrekken dat onze supporters er een groot feest van hebben gemaakt. Even slikken en weer doorgaan. Zondag wacht de volgende uitdaging.

Laatst bijgewerkt : 16 mrt 2016 - 12:20