Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Lege handen

Blog van Harrie: Lege handen

20 mrt 2016 - Door: Harrie Timmermans

Ik had me deze week anders voorgesteld. Te beginnen bij de wedstrijd tegen Heerenveen. In eigen huis punten laten liggen tegen een op papier mindere tegenstander, en dat terwijl de beslissende fase in het strijd om het kampioenschap was aangebroken. Onnodig en duur.

De wedstrijd in Madrid was een omgekeerde verrassing. Daar waar ik op voorhand ermee rekening hield dat de tegenstander te sterk zou zijn, speelde PSV een geweldige partij van Europese klasse en was de kwartfinale oh zo dichtbij. Hero´sch en zuur.

Helemaal zuur omdat de sportieve prestatie werd overschaduwd door de gebeurtenissen op de Plaza Mayor in Madrid. De wedstrijd tegen Ajax leek een uitgelezen mogelijkheid om de nare nasmaak weg te spoelen. Maar uiteindelijk stonden we met lege handen.

Wat een geweldige week had moeten worden, eindigde in een teleurstelling. Nogmaals, ik had me er iets anders van voorgesteld. Maar om nu ineengedoken in een hoekje te gaan zitten simmen, dat lijkt me niet de remedie. Kin omhoog en borst vooruit: Wij zijn PSV, wij zijn de besten!

Laatst bijgewerkt : 20 mrt 2016 - 21:26