Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Voor de gek gehouden

Blog van Harrie: Voor de gek gehouden

17 apr 2016 - Door: Harrie Timmermans

Ongeveer een maand geleden publiceerden we op onze site de vervoersvoorwaarden voor de wedstrijd in Kerkrade tegen Roda JC. Omdat er bij het bezoekersvak sprake was van een "beperkte parkeercapaciteit" en we zoveel mogelijk supporters wilden laten meereizen, stemden we in met een buscombi.

Toen onze bus het parkeerterrein opdraaide, voelde ik me voor de gek gehouden. Het terrein was nog net zo groot als andere jaren. Hier hadden makkelijk tientallen auto's op gekund van supporters die met eigen vervoer hadden willen reizen.

Hou me ten goede: wij vervoeren samen met onze partner Kupers met alle liefde en plezier mensen met de bus. Maar nog liever hebben we een situatie dat supporters zelf kunnen kiezen op welke manier ze naar een uitwedstrijd gaan. Zonder onnodige beperkingen. Helemaal als die onder valse voorwendselen tot stand zijn gekomen.

Randzaken die op de sfeer in het uitvak geen invloed hadden. Ook omdat PSV heer en meester was op het veld. Dat is in Kerkrade wel eens anders geweest. Aan de performance in uitwedstrijden ligt het dit seizoen niet.

Laatst bijgewerkt : 17 apr 2016 - 9:55