Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Gezocht: Enthousiaste PSV Supporters!

Gezocht: Enthousiaste PSV Supporters!

21 mei 2016 - Door: DvG

Een aantal studenten van Stenden Hogeschool zijn, als schoolopdracht, een nieuw programma voor PSV.tv aan het bedenken. Zij zijn hiervoor op zoek naar een aantal oudere supporters (60 ). Zij hebben ons verzocht een oproep voor hun te plaatsen:

Het voetbalseizoen is dit jaar helaas al weer voorbij, maar na ons idee is dit niet al een moment om het voetbal links te laten liggen totdat PSV weer mag knallen. Dit is dan ook de reden dat wij graag samen met u een aflevering voor PSV TV *willen opnemen.

Het idee achter het programma is dat een 5 supporters in een café in Eindhoven aan tafel schuiven om samen met de presentator terug te gaan in de tijd. Er zal terug worden gekeken naar de beleving van voetbal en er zal terug worden gekeken naar eerdere voetbalseizoenen.

Voor dit programma zijn wij op zoek naar supporters vanaf 60 jaar, die bij ons aan tafel willen schuiven om ons programma compleet te maken. Het is de bedoeling dat er op 25, 26 of 30 mei een middag zal worden gefilmd. De exacte datum en tijd zal nog worden besproken. Daarnaast zal alles wat er wordt gefilmd niet gepubliceerd worden en wordt het alleen binnen de muren van onze school vertoond.

Lijkt het u leuk om eens mee te werken aan een tv programma?
Bent u een echte supporter en bent u een makkelijke spreker?
En bent u bereid om een middag gezellig in een café te zitten en over voetbal te praten?

Neem dan graag contact op met ons, wie weet zien wij elkaar dan snel!

Met vriendelijke groet,
Bart ten Cate, Margo Mulder, Emel Niemeijer & Richard de Weerd


Weet jij iemand die mee wil doen aan hun project?

Neem dan contact met hun op!

Laatst bijgewerkt : 21 mei 2016 - 11:46