Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie N.E.C. - PSV (10/09/2016)

Verkoopinformatie N.E.C. - PSV (10/09/2016)

10 aug 2016

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 10 september 2016, 19.45 uur

Verkoop:
In verband met de beperkte beschikbaarheid van autocombikaarten komt er eerst een voorrangsverkoop voor supporters die 25 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd ( /- 300 personen). Voor deze groep start de verkoop vrijdag 12 augustus om 09.00 uur. Woensdag 17 augustus wordt om 09.00 uur de verkoop vervolgd voor supporters die niet in de voorrangsregeling vallen. Indien je boekt voor deze wedstrijd ontvang je 1 loyaliteitspunt.
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi. Er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar, waarvan 60 voor de autocombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze, 'auto', 'bus' of 'randstadbus'.
- Indien je voor 'bus' kiest, kies dan bij 'prijstype' jouw opstapplaats
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
- Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Autocombi € 15,70

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 25,70
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 35,70

Autocombi:
Het omwisselen vindt vanaf 19.15 uur plaats op het parkeerterrein van het bezoekersvak in Nijmegen. De auto kan hier gratis worden geparkeerd op vertoon van het omwisselbiljet. Volg hiervoor de borden P7 (Steinweglaan). Men dient verplicht met de auto te reizen, het is niet toegestaan om met andere wijzen van (openbaar) vervoer te reizen. In verband met de beperkte parkeercapaciteit bij het bezoekersvak, zijn er 60 kaarten beschikbaar voor de autocombi.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Oss (Ventweg bij de Mc Donalds, afslag 52 van de A59). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens rijdt er vanuit Woerden de Randstadbus, deze vertrekt om 17.30 uur (P R NS Station, Houttuinlaan).

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 10 aug 2016 - 11:50