Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Sparta Rotterdam-PSV

Verkoopinformatie Sparta Rotterdam-PSV

4 okt 2016 - Door: AR

Competitie:
2e ronde KNVB beker

Datum en aanvang:
Dinsdag 25 oktober 2016, 20.45 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn 650 kaarten beschikbaar. Supporters kunnen met eigen vervoer reizen of met een buscombi.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 20 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 500 personen) start de verkoop donderdag 6 oktober om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop vrijdag 7 oktober om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk maandag 24 oktober om 12.00 uur.

Je kunt per persoon n toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten. Indien je de wedstrijd hebt bezocht, ontvang je na afloop van de wedstrijd 1 loyaliteitspunt.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Eigen vervoer 9,00

Busreis inclusief toegangskaart: PSV Supporters Club Cardhouders 19,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders 29,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak van het stadion van Sparta. Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte Club Card te tonen.

Opmerkingen busreis:
Wij verzoeken je om uiterlijk 17.15 uur aanwezig te zijn op het parkeerterrein P Oost aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus en er zijn geen andere opstappunten.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 10 okt 2016 - 11:45