Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Willem II-PSV

Verkoopinformatie Willem II-PSV

31 okt 2016 - Door: AR

Willem II – PSV (19-11-2016)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 19 november 2016, 19.45 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een buscombi als ook voor een autocombi. Voor deze wedstrijd zijn er daarom in totaal 600 kaarten beschikbaar waarvan 270 voor de autocombi. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 30 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 280 personen) start de verkoop donderdag 3 november om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 7 november om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 18 november om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze
Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Prijzen:
Autocombi € 14,50
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 24,50
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 34,50


Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld op parkeerplaats Kriekampen, gelegen tussen Eindhoven en Tilburg tussen afslag 7 en 8 van de A58. Het omwisselen vindt plaats tussen 18.30 uur en 19.00 uur. Supporters dienen verplicht te parkeren op het parkeerterrein bij het bezoekersvak. In verband met de beperkte parkeercapaciteit in Tilburg, zijn er maximaal 270 kaarten beschikbaar voor de autocombi.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn geen alternatieve opstappunten.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 1 nov 2016 - 9:29