Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Ajax-PSV

Verkoopinformatie Ajax-PSV

8 nov 2016 - Door: 19

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 18 december 2016, 16.45 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten verkrijgbaar in combinatie met een treinreis. Er zijn 1200 kaarten beschikbaar voor PSV supporters. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 13 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 1170 personen) start de verkoop donderdag 10 november om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 14 november om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 16 december om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijzen:
Treincombi € 39,00

Opmerkingen treincombi:
De vertrektijden worden vrijdagmiddag 16 december per email gecommuniceerd.
De 1e trein zal omstreeks 13.15 uur vertrekken. In de Amsterdam Arena geldt een legitimatieplicht. Tevens geldt er in de Amsterdam Arena een rookverbod.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 8 nov 2016 - 9:50