Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Roda JC-PSV

Verkoopinformatie Roda JC-PSV

8 nov 2016 - Door: 19

Roda JC Kerkrade – PSV (3-12-2016)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 3 december 2016, 19.45 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een buscombi als ook voor een autocombi. Voor deze wedstrijd zijn er daarom in totaal 1000 kaarten beschikbaar waarvan 450 voor de autocombi. Indien je deze wedstrijd hebt bezocht, ontvang je 1 loyaliteitspunt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 23 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 480 personen) start de verkoop donderdag 10 november om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 14 november om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 2 december om 12.00 uur.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar www.psv.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijzen:
Autocombi € 24,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 26,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 36,00

Opmerkingen autocombi:
Men is verplicht om met de auto naar Kerkrade te reizen en te parkeren op parkeerterrein P3, direct gelegen achter het bezoekersvak. Andere wijzen van (openbaar) vervoer zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Kerkrade te bezoeken, men dient rechtstreeks naar het stadion af te reizen.

Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van parkeerterrein P3 bij de Albert Heijn XL in Kerkrade, dit kan vanaf 18.00 uur. Legitimatie Club Card verplicht.

Rondom het stadion geldt een alcoholverbod.

Opmerkingen buscombi:
Wij verzoeken je om uiterlijk 17.00 uur aanwezig te zijn op het parkeerterrein P Oost aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn geen alternatieve opstappunten.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.Laatst bijgewerkt : 11 nov 2016 - 12:17