Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Bedankt voor alle steun!

Blog van Harrie: Bedankt voor alle steun!

27 dec 2016 - Door: Harrie Timmermans

Op de drempel van het nieuwe jaar terugkijken: een mooie bezigheid. Zeker voor iedereen die 8 mei 2016 als een glorieuze dag op het netvlies gegraveerd heeft staan. Een dag die 29 april 2007 naar de kroon steekt. Kies maar, ik kan het niet.

2016 was een bijzonder jaar. In sportief opzicht: want naast het tweede kampioenschap op rij werd de tweede ronde van de Champions League gehaald. Iets wat velen voor onmogelijk hielden. Blijf in je dromen geloven.

Maar ook voor de supporters was het onvergetelijk. Als je alleen zou moeten afgaan op de nieuwsberichten, dan was het een jaar met een dikke zwarte rand. Het ene incident wat werd opgevolgd door het andere. Van muntjes in Madrid naar spreekkoren in Rotterdam.

Natuurlijk kunnen we niet wegkijken bij zaken die niet door de beugel kunnen. Wat niet deugt, deugt niet. Maar het is van de gekke dat daarmee alle fans over een kam geschoren worden. Tegen die beeldvorming zal ik me blijven verzetten. Ook al weet ik dat er dan een legertje cynici klaar staat om me te verwijten dat ik zaken goedpraat. Blijf gerust lekker zuur doen.

Daarom van mijn kant een welgemeend: Bedankt voor alle steun! In binnen- en buitenland. Als een onzichtbare hand in de rug. Onvoorwaardelijk. Ook in 2017. Want na 29 april en 8 mei is er in onze harten zeker ruimte voor een nieuwe legendarische datum.

Laatst bijgewerkt : 27 dec 2016 - 11:06