Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie AZ-PSV

Verkoopinformatie AZ-PSV

9 jan 2017 - Door: AR

AZ - PSV (04/02/2017)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 4 februari 2017, 19.45 uur

Verkoop:
Er zijn voor deze wedstrijd 750 plaatsen beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een auto- als een buscombi.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor supporters die 19 of meer loyaliteitspunten hebben opgebouwd (je saldo kun je controleren door in te loggen met je klantnummer op www.psv.nl/tickets en rechtsboven op je naam te klikken). Voor deze groep ( /- 700 personen) start de verkoop donderdag 12 januari om 09.00 uur. Voor overige supporters start de verkoop maandag 16 januari om 09.00 uur. De verkoop eindigt uiterlijk vrijdag 3 februari om 12.00 uur.

Let op:voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Koop via www.psv.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar www.psv.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze, 'auto' of 'bus'
- Indien je voor 'bus' kiest, kies dan bij 'prijstype' jouw opstapplaats
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
- Indien je voor vervoerswijze 'bus' hebt gekozen is het rijnummer, het busnummer
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over www.psv.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Autocombi € 24,00

Busreis inclusief toegangskaart:
PSV Supporters Club Cardhouders € 26,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 36,00

Autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld op parkeerplaats 'Twaalfmaat' (Texaco benzinestation) aan de A9 afslag tussen 8 en 9. Het omwisselen vindt plaats tussen 18.30 uur en 19.00 uur.
Men ontvangt een verplichte route naar een afgeschermd deel bij het stadion waar men de auto kan parkeren.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 16.15 uur van het parkeerterrein P Oost aan de oostzijde van het Philips Stadion. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijd organisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 9 jan 2017 - 13:28