Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Dubbele oproep: 'Geheimen van De Herdgang'

Dubbele oproep: 'Geheimen van De Herdgang'

15 feb 2017

'Geheimen van De Herdgang' wordt een groots musicalspektakel over de club PSV en een eerbetoon aan clubiconen Harrie van Kemenade en Harry van Raaij.

Voor de totstandkoming van het script sprak het artistieke team van Het Nieuwe Theater, producent van deze voorstelling, met veel prominente PSV'ers waaronder Guus Hiddink, Jeroen Zoet, Toon Gerbrands, Willy van der Kuijlen, Mark van Bommel, Ruud van Nistelrooij en vele anderen. Maar om het script te vervolmaken hebben de PSV supporters de laatste stem.

Wat zijn de tien momenten uit de clubgeschiedenis van PSV die in jouw geheugen staan gegrift? Gebeurtenissen die niet mogen ontbreken in het script van 'Geheimen van De Herdgang'. Laat het ons weten via: clubblad@supver-psv.nl en wij zorgen ervoor dat de makers deze input gaan verwerken in de voorstelling.

Een voorstelling over PSV zonder supporters is onmogelijk. Wij roepen alle supporters op, die een rol zouden willen vervullen in de voorstelling, zich aan te melden voor deelname. We gaan een groep van ruim 100 supporters in een bepaalde scène in de voorstelling als figurant mee laten spelen. Heb je podiumtalent, ambities of vind je het gewoon leuk om deel te nemen aan dit musicalspektakel? Meld je aan via hetzelfde e-mailadres hierboven genoemd en de makers gaan aan de slag om jullie in de spotlights te zetten in een bomvol Philips Stadion!

Reageren op beide oproepen kan tot 6 maart 2017!

Verdere informatie op www.psvmusical.nl en in De PSV Supporter van februari 2017!

Laatst bijgewerkt : 15 feb 2017 - 11:05