Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: "Poema of poesje?"

Blog van Harrie: "Poema of poesje?"

18 feb 2017 - Door: Harrie Timmermans

Afgelopen week werd ik gebeld door Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad om mijn licht te laten schijnen op de rol van PSV als achtervolger in de race om de titel. Ik vertelde eerlijk dat het verstand zegt dat we misschien wel te laat zijn begonnen dit seizoen.

Het hart zegt echter: 29 april 2007 en 8 mei 2016. Het kan als je er maar in blijft geloven. Ik gebruikte daarbij de vergelijking van een poema die loert op zijn prooi. In dit geval twee prooien want we kijken twee ploegen in de rug.

Mijn oom die voor Feyenoord is, stuurde me een berichtje: "Poema of poesje?". Waarna ik hem er fijntjes aan herinnerde dat mijn dochter van 17 met PSV vaker kampioen is geworden dan hij als bijna zestigjarige met Feyenoord. Touché!

De wedstrijd tegen NEC is hopelijk geen graadmeter voor de sarrende vraag die mij gesteld werd. Zondag zal er namelijk een ploeg moeten staan die met het mes tussen de tanden maar één missie heeft: winnen in Rotterdam om de spanning in de competitie weer terug te brengen.

Laatst bijgewerkt : 18 feb 2017 - 22:59