Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Blom blameert zich

Blog van Harrie: Blom blameert zich

11 mrt 2017 - Door: Harrie Timmermans

De combinatie Kevin Blom en PSV is geen gelukkige. In zijn algemeenheid heeft deze scheidsrechter een goede pers, het lijkt echter wel of hij die thuis laat wanneer hij PSV moet fluiten. Wie herinnert zich niet de onzinnige rode kaart voor Kevin Strootman in een cruciale wedstrijd in Enschede?

En wat te denken van de rode kaart die Jetro Willems in Breda kreeg, ook een beslissing waar vriend en vijand het roerend over eens waren dat die nergens op sloeg. Zaterdagavond werd er een nieuw hoofdstuk geschreven in de serie "Blom blameert zich".

En dan doel ik niet eens zozeer op het doelpunt van Pereiro wat werd afgekeurd. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik Moreno niets onreglementairs zag doen, maar daarover valt nog te twisten. Maar wat werkelijk nergens op sloeg was de gele kaart voor Luuk de Jong.

De overtreding op zijn broer had zomaar een enkelbreuk kunnen opleveren. Dat ontging Blom volledig. In plaats van te doen waarvoor hij was aangesteld, stelde hij zijn eigen ego centraal door opzichtig te laten zien dat hij de "baas" op het veld was. De scheidsrechterbaas in Zeist zal wel weer heel tevreden zijn.

Laatst bijgewerkt : 11 mrt 2017 - 23:00