Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Wr Siem de Jong

Blog van Harrie: Wr Siem de Jong

18 mrt 2017 - Door: Harrie Timmermans

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse mocht ik uit handen van Michel Hollander een exemplaar ontvangen van zijn boek "Bijna buitenspel". Daarin gaat Michel in op de toekomst van het Nederlandse voetbal en de titel verraadt al dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn is.

In het boek mag ik daar mijn licht op laten schijnen vanuit het perspectief van supporters. Een meer dan belangrijke stakeholder die soms nog wel eens wordt vergeten. De onvoorwaardelijke steun wordt soms voor iets te vanzelfsprekend aangenomen.

Dat neemt niet weg dat we bij onze club trots kunnen zijn op de positieve ondersteuning van onze supporters. Niet alleen bij een kampioensfeest op het Stadhuisplein maar ook in mindere tijden waarin de schaal verder weg lijkt dan ook. Met zaterdagavond een bijzonder rol voor de 14-jarige Mike die "stage" liep bij onze vrienden van Lighttown Madness. Wie de jeugd heeft!

Oh ja, er was ook nog een wedstrijd. Ik bespaar me de moeite om daar al te veel worden aan vuil te maken. Ik beperk me liever tot een samenvatting in n enkele zin: Wr Siem de Jong.

Laatst bijgewerkt : 18 mrt 2017 - 23:06