Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Het Zuidelijk Toneel zoekt PSV supporters als Eregast voor de voorstelling Lampenmakers

Het Zuidelijk Toneel zoekt PSV supporters als Eregast voor de voorstelling Lampenmakers

21 jul 2017 - Bron: Het Zuidelijk Toneel - Door: Chris

In september speelt Het Zuidelijk Toneel in Parktheater Eindhoven Lampenmakers, een voorstelling over Philips. De theatermakers zoeken hiervoor elke avond een groep van ongeveer 25 mensen van een vereniging of bedrijf die van oudsher een link heeft met Philips. Zij spelen als figurant de rol van Eregasten.
Het Zuidelijk reserveert dinsdag 5 en woensdag 6 september voor de supporters van PSV.

DUS WIL JIJ GRATIS EEN LEUKE AVOND UIT? GEEF JE DAN OP!

Wat wordt er van je verwacht?
Je speelt op bescheiden wijze mee tijdens de voorstelling. Er wordt een speech tot jullie groep gericht en jullie lopen mee in een parade. Allemaal kleine dingen die in een uur voorafgaand aan de voorstelling worden aangeleerd en waar geen theaterervaring voor nodig is. Niets om jullie zorgen over te maken dus! En als tegenprestatie bieden wij jou een bijzondere avond uit.

Waar gaat de voorstelling over?
Lampenmakers is gebaseerd op interviews met (oud) werknemers van Philips, van productiemedewerker tot oud directeur Jan Timmer. De makers vertellen het mythische verhaal over een klein bedrijf dat een wereldspeler werd en hoe alles uiteindelijk mensenwerk bleef, ook aan de top.

In de voorstelling organiseren de naaste medewerkers een speciaal afscheid voor de oud president-directeur. Echter, achter de schermen is niets zoals het lijkt. Veranderingen gaan niet zonder slag of stoot. De opvolger staat te trappelen en de aandeelhouders zien rook.
De multinational wacht in spanning af. Want waar rook is, is…

Lampenmakers vertelt het verhaal over Philips, over Eindhoven. De voorstelling speelt in de maand september exclusief in het Parktheater. Voor meer informatie bezoek de website van Het Zuidelijk Toneel.

Hoe kan ik mij opgeven?
Stuur vóór 27 augustus een e-mail naar joost.kunst@hzt.nl Vermeld hierin de speeldatum (5 of 6 september), uw naam en telefoonnummer en of u alleen komt of met uw partner.
U ontvangt dan uiterlijk in de week van 28 augustus een bevestiging en alle praktische informatie.

Het Zuidelijk Toneel
hzt.nl

Laatst bijgewerkt : 21 jul 2017 - 12:19