Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie NK Osijek-PSV

Verkoopinformatie NK Osijek-PSV

24 jul 2017 - Door: 19

NK Osijek – PSV (03/08/2017)

Competitie:
UEFA Europa League

Datum en aanvang:
Donderdag 3 augustus 2017, 20.45 uur

Verkoop:
Voor deze wedstrijd zijn uitsluitend kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. De verkoop start op 26 juli 09.00 uur via www.psv.nl/tickets en eindigt op maandag 31 juli om 17.00 uur. Indien je de wedstrijd hebt bezocht, ontvang je na afloop van de wedstrijd 2 loyaliteitspunten.

Je kunt per persoon één toegangskaart kopen via je eigen PSV Club Card. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar. Seizoen Club Cards op bedrijfsnaam zijn uitgesloten van het kopen van kaarten.

Koop via PSV.nl/tickets
Stappenplan kaart kopen voor uitwedstrijden:
1. Ga naar PSV.nl/tickets en log in met je klantnummer (rechtsboven)
2. Klik onder de gewenste wedstrijd op 'bestel'
3. Kies bij 'vak' de gewenste vervoerswijze
4. Geef aan hoeveel kaarten je in totaal wilt bestellen, in de volgende stap kun je eventueel aangeven om welke andere personen het gaat
5. Je krijgt nu een overzicht van het aantal kaarten;
6. Klik op 'ken eigenaars toe' en vervolgens op 'geef aan andere klant' om aan te geven voor welke andere supporters je een kaart bestelt. Zorg er voor dat je beschikt over het relatienummer, postcode en achternaam (zonder tussenvoegsel) van deze supporters.
7. Klik op 'ga naar betalen' en vervolg de procedure naar de betaalpagina van Ogone
8. Alle bestelde kaarten worden per e-mail gestuurd naar degene die is ingelogd.

Lees hier nog meer informatie over PSV.nl/tickets hoe je je kunt registreren, inloggen en meer.

Prijs:
Eigen vervoer € 16,50.

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselen vindt plaats in Osijek. De exacte omwissellocatie en tijdstippen worden dinsdag 1 augustus per mail gecommuniceerd.
Het omwisselen dient persoonlijk te gebeuren met het omwisselbiljet, de eigen persoonlijke PSV Club Card en een legitimatiebewijs. Al deze gegevens dienen overeen te komen.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 24 jul 2017 - 22:25