Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV FANdag 2017

PSV FANdag 2017

26 jul 2017 - Door: 19

PSV FANdag met de Supportersvereniging PSV

Zaterdag 22 juli stond de PSV FANdag op het programma in en om ons Philips Stadion.
Onze voorbereidingen konden nu ten uitvoer gebracht worden, het weer zat enorm mee en we konden alleen maar hopen op een grote opkomst.
Al vroeg in de weer om het gezellige terras van ons Supportershome aan de PSV-laan op te stellen, onze stand aan te kleden en ons Rad van Fortuin op te stellen.
Stiekem verwachtten we er veel van want we konden veel prijzen weggeven. Tegen de klok van 13.00 uur kon de eerste supporter het rad een slinger geven en daarna werd het snel druk. In korte tijd was er een lange wachtrij van mensen die allemaal een gokje wilden wagen om een mooie prijs te scoren.

Velen maakte het niet uit wat ze zouden winnen maar de kaarten voor een uit- of een thuiswedstrijd waren zeer gewild. Of het nu ging om de schaal uit te mogen reiken van de Player of the Match, een keer Mascotte of Skyswinger zijn bij een thuiswedstrijd of een reischeque van Kupers Reizen, alles werd razend enthousiast ontvangen! Daarnaast werden nog vele andere prijzen vergeven en vele blije gezichten verlieten dan ook het podium.

Ook de fotobooth waar je een mooie foto kon laten maken, werd druk bezocht. Onze fotografen keken hierbij hun ogen uit. Wat een enthousiaste mensen stonden te wachten op hun gepersonaliseerde foto. Ruim 350 foto`s werden er afgedrukt: wŠt een opkomst!

Zelfs toen het programma in het stadion in volle gang was, stond er toch nog een behoorlijke rij voor ons podium. Onze medewerkers, die deze dag hun uiterste best deden om onze supporters te vermaken, moesten alle zeilen bijzetten, en met succes! De blije en enthousiaste jonge ťn oude supporters gaven energie om door te gaan. De vele en hartelijke reacties van deze supporters maakten deze dag compleet geslaagd! Niemand is teleurgesteld, iedereen is aan de beurt gekomen.

Deze week nog benaderen we de prijswinnaars van de nog uit te reiken prijzen, telefonisch.

Kortom, deze dag was een TOPDAG voor ons als Supportersvereniging PSV, maar zeker ook voor jullie, onze supporters!
Moe maar voldaan ging dan ook de deur op slot en zwaaiden we de laatste supporters uit. Inmiddels zijn we alweer druk aan het bedenken waarmee we jullie volgend jaar kunnen verblijden op de PSV FANdag! Vol goede moed beginnen we aan een nieuw seizoen!

BEDANKT!


Laatst bijgewerkt : 26 jul 2017 - 17:42